fbpx

Geen vierdaagse maar vijfdaagse combinatietraining

Maandag 15 november zijn elf cursisten bij Woodland Emotional Intelligence gestart met een vijfdaagse combinatiecursus. Op verzoek van de klant is door ons een module Basis Gesprekstechnieken toegevoegd aan de vierdaagse cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding.

De module Basis Gesprekstechnieken staat volledig in het teken van het voeren van gesprekken. Tijdens de gesprekken maken de cursisten gebruik van beïnvloedingstechnieken en worden zij bewust gemaakt van de invloed van cultuur op een gesprek. Trainingsacteur Chris zorgde ervoor dat de cursisten de technieken uitgebreid konden oefenen.

De module vormt een mooie basis voor het cursusdeel Geavanceerde Gesprekstechnieken die de cursisten op dag twee en drie volgen. Op onze vaste trainingslocatie Schimmel1885, worden de cursisten deze dagen meegenomen in de wereld van het herkennen van de eigen emoties en die van de gesprekspartner.

Meer weten over WoodlandEI? Klik hier!