fbpx

Ken jij Cal Lightman?

Cal Lightman is bekend van de dramaserie Lie to Me over zijn bedrijf dat ingehuurd wordt om in onderzoeken de waarheid boven water te halen. Dat doen ze door op gelaatsexpressies en lichaamstaal te letten tijdens gesprekken. Het personage van Lightman is gebaseerd op Dr. Paul Ekman die een autoriteit is op het gebied van waarheidsvinding en voortijdig herkennen van emoties.

Woodland Emotional Intelligence heeft Paul Ekman gecertificeerde trainers. Zowel Tim als Marc zijn door Dr. Paul Ekman gecertificeerd. Hierdoor zijn zij bevoegd de cursussen van Paul Ekman te geven. Daarnaast blijven zij zich ontwikkelen. Tim is MSc in Communication, Behaviour and Credibility Analysis. Op dit moment is trainer Marc druk bezig met afronden van dezelfde studie, ook aan de Manchester Metropolitan University.

Zij kunnen jou tijdens onze cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding de kneepjes van het vak leren waarin in de serie Lie to Me mee wordt gewerkt. Daarnaast leer je tijdens deze cursus ook de emoties van jouzelf en die van jouw gesprekspartner herkennen. Zo leer je niet alleen het waarheidsgehalte van een gesprek te beoordelen, maar dankzij het herkennen van deze verborgen emoties, leer je ook het gesprek beter te sturen.

Schrijf je in voor onze cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding die van 15 t/m 18 november 2022. Een unieke kans er zijn slechts twaalf plekken beschikbaar dit jaar!