fbpx

Actieve trainers voor de zomerstop!

De trainers van WoodlandEI gaan genieten van de zomerperiode. Tot september laden de trainers van WoodlandEI zich op voor het najaar. De laatste periode heeft hen veel leerzame en leuke momenten gebracht.

Zo verzorgde trainer Anika samen met trainer Marc van @Lijncommunicatie een workshop Waarheidsvinding voor een bekende overheidsinstelling. De workshop was onderdeel van een directiedag. Niet alleen de opdrachtgever was enthousiast over deze workshop, ook de trainers kijken terug op een geslaagde happening.

Trainers Tim en Anika verzorgden een vijfdaagse cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken voor een groep professionals, voor wie tijdens hun werkzaamheden het voeren van highstake gesprekken dagelijkse kost is. De cursisten waren enthousiast over de lesstof en werkwijze van WoodlandEI.

Afgelopen week nam trainer Marc van @ Lijncommunicatie met trots, in bijzijn van zijn echtgenote en vader, zijn diploma voor de MSc in Communication, Behaviour and Credibility Analysis aan de Manchester Metropolitan University in ontvangst.

Aansluitend aan deze ceremonie is door EmotionIntel een Alumni- en netwerkbijeenkomst georganiseerd. Niet alleen trainer Marc was hierbij aanwezig, ook trainers Tim en Anika maakten van deze gelegenheid gebruik om de contacten met nieuwe en oude bekenden te verstevigen.  Zij kijken terug op een gezellige en leerzame bijeenkomst.

Herinner je je bepaalde dingen niet meer?

Tijdens de cursus wordt het onderwerp Criteria-Based Content Analysis (CBCA) behandeld. Een van de criteria is het (spontaan) toegeven dat je je bepaalde dingen niet meer herinnert en dat is helemaal niet erg!

Wil jij meer weten over CBCA en onze cursussen? Neem dan contact op via e-mail.

Doorpakken!

Na een weekje Londen en deelname aan de conferentie Behavioural Analyses 2024, zijn de trainers van WoodlandEI alweer volop aan de slag met de cursus van de komende week. Op maandag 27 mei ontvangen zij weer een groep cursisten voor een cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken.

WoodlandEI sponsort atleet

Zondag 26 mei liep er tijdens de 21 km van de Marathon Amersfoort een atleet mee in een sportieve outfit van Woodland Emotional Intelligence. Emiel is volop in training voor de Ironman Kalmar, waar hij in augustus 2024 helemaal klaar voor hoopt te zijn.

Kennis opdoen en (hernieuwd) kennismaken!

Van 21 tot 23 mei namen trainers Tim en Anika van Woodland Emotional Intelligence deel aan de Behavioural Analysis Conference 2024 in Brentford Londen UK. Een driedaagse conferentie met een zeer uitgebreid en interessant programma op het gebied van gedragsanalyse. Een uitgelezen kans om de kennis op het gebied van gedragsanalyse uit te breiden en te verdiepen en een zeer gevarieerd aanbod van sprekers en onderwerpen.

Daarnaast ook een uitgelezen mogelijkheid kennis te maken met collega’s in het werkveld van gedragsanalyse. Daarnaast ook hernieuwde kennismaking met medecursist Julian Claxton van jaydeconsulting. Trainer Tim volgde samen met Julian in 2016 de Behaviour Analysis en Investigative Interviewing bij de Emotional Intelligence Academy. Julian was een van de sprekers tijdens het congres en vertelde hoe je Behavioural Intelligence gebruikt bij de identificatie van interne dreigingen binnen je bedrijf.

Pilot-cursus zonder weerstand!

Afgelopen periode heeft Woodland Emotional Intelligence, in samenwerking met een van haar opdrachtgevers, een pilot-cursus verzorgd. Een vervolg op onze reguliere cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken.

Tijdens deze cursus worden nieuwe onderwerpen behandeld en staat de cursus vooral in het teken van het zelf praktisch oefenen van gesprekken aan de hand van door de opdrachtgever zelf aangeleverde scenario’s. WoodlandEI is trots op het resultaat: meteen bij de eerste pilot een mooie 8,2 van de cursisten!

PS: armen over elkaar betekent niet per definitie een gesloten houding!

Jullie hebben een fijn team!

In de eerste week van februari nam Jelle deel aan onze Cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. Jelle heeft een prima week achter de rug, zijn quote delen wij dan ook graag met je!

WoodlandEI wenst voor 2024 een jaar met mooie gesprekken!

WoodlandEI kijkt terug op een bijzonder jaar. Een jaar waarin een nieuwe training werd ontwikkeld, een jaar waarin trainer Sander werd toegevoegd aan het team. Het jaar waarin trainer Marc zijn Master’s Degree in Communication, Behaviour and Credibility Analysis succesvol heeft afgerond en trainer Tim voor diezelfde opleiding eindelijk zijn diploma mocht ophalen in Manchester. Trainer Anika steeds meer uren is gaan werken voor WoodlandEI en haar DISC-training met een uitstekend resultaat heeft afgerond.

Een jaar waarin de trainers van WoodlandEI een diversiteit aan cursisten in de klas heeft ontvangen. Cursisten die WoodlandEI voorzagen van mooie feedback en vol enthousiasme en inzet deelnamen aan de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. Een jaar waarin wij elke cursus gebruik maakten van onze vaste cursuslocatie Schimmel1885, zij hebben de trainers en cursisten van WoodlandEI professioneel en klantvriendelijk voorzien van hun natje en droogje.

WoodlandEI kijkt uit naar 2024. Een jaar waarin zij aan de slag gaan met een vervolgcursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. Zij in gesprek zijn met klanten om hen te voorzien van een op maat gemaakte cursus op het gebied van geavanceerde gesprekstechnieken. Zichzelf blijven ontwikkelen met nieuwe cursussen, deelnemen aan workshops en congressen en openstaan voor een goed gesprek op het gebied van herkennen van jouw eigen emoties of die van jouw gesprekspartner, je helpen meer tools te krijgen voor waarheidsvinding.

2024 wordt een jaar van mooie gesprekken! Daar kijkt team WoodlandEI naar uit!

Driedaagse cursus Waarheidsvinding op verzoek.

Op verzoek van een opdrachtgever verzorgt Woodland Emotional Intelligence deze week een driedaagse cursus Waarheidsvinding. Een volle klas die leert om afwijkingen in het gedrag van de gesprekspartner te herkennen om zo gerichter vragen te kunnen stellen.

Vandaag alweer de laatste dag van deze driedaagse cursus, de dag waarop de cursisten dat wat ze geleerd hebben toepassen tijdens gesprekken met elkaar. Daarbij ontbreekt ook deze keer niet de oefening met het rode of witte steentje: vertel je een onwaar of waar verhaal aan je cursusgenoten.

Wil jij ook een cursus op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Brainstormen

Op de vaste trainingslocatie Schimmel1885 hebben trainers Anika, Marc en Tim deze vrijdag gebrainstormd over de toekomst, nieuwe cursussen, cursusmaterialen en wat nog meer ter tafel kwam.

Woodland Emotional Intelligence kijkt graag vooruit. Voor vandaag stond dan ook de ontwikkeling van nieuwe (vervolg)cursussen op het programma en hebben de trainers gekeken naar verbeteringen en toevoegingen van het cursusmateriaal.

Benieuwd naar wat daar volgend jaar uitkomt? Houd onze website in de gaten.