fbpx

Wat kun je met de emoties van jezelf en die van een ander? Doe net als Saar!

Tijdens een gesprek kunnen zien dat een ander een emotie verbergt of voel je bij jezelf dat een emotie je tijdens een gesprek in de weg kan zitten? Wil jij daar ook mee om leren gaan? Doe dan net als Saar.

Saar heeft bij Woodland Emotional Intelligence de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken gevolgd. Dankzij deze cursus heeft zij geleerd onbewuste signalen van haar gesprekspartner op te vangen en geleerd gerichter door te vragen. Hierdoor bleken issues beter bespreekbaar en kon zij haar gesprekspartner beter coachen.

Ook leerde Saar haar eigen triggers herkennen, waardoor zij haar emoties beter kan beheersen en kan inspelen op de emoties van haar gesprekspartner. Dit heeft de kwaliteit van de gesprekken absoluut verbeterd!

Doe net als Saar en schrijf je in voor de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken die op 22 en 23 april 2021 door Woodland Emotional Intelligence. Onze door Paul Ekman International gecertificeerde trainers leren je graag hoe om te gaan met jouw eigen emoties en die van een ander.

Kijk op onze website voor meer informatie!

Harry meets… boosheid!

Deze week ontmoet Harry de emotie boosheid. Boosheid is één van de zeven universele emoties die ontstaat als we van ons doel worden afgehouden of ons benadeeld voelen.
Als boosheid extreme vormen aanneemt, dan is boosheid één van de gevaarlijkste emoties.

De primaire boodschap van boosheid is “ga weg!” en communiceert het ongenoegen tot de dreiging.  

Harry is niet vaak boos, hij is een vrolijke man. Maar Harry kan boos worden als zijn doel wordt onderbroken, als hij onrechtvaardigheid signaleert, als iemand zijn vrouw of dochter kwaad wil doen. Maar ook als hij iemand anders zijn boosheid ziet of als hij wordt bedrogen, afgewezen of verlaten. Daarnaast wordt Harry ook boos als hij iemand de wet ziet overtreden of afwijkt van culturele regels.

Gezichtsuitdrukkingen zijn een rijke bron van emotionele en cognitieve gegevens.
Dr. Paul Ekman heeft een methodiek ontwikkelt waarmee je de signalen van de zeven emoties kunt herkennen. Woodlande Emotional Intelligence is het enige trainingsinstituut in Nederland dat onder licentie van Paul Ekman International (PEI) de cursus van Dr. Paul Ekman mag verzorgen.

Kijk op onze website voor meer informatie over de Nederlandse versies van Dr. Paul Ekmans cursussen, Emotional Skills and Competencies (Geavanceerde Gesprekstechnieken) en Evaluating Truthfulness and Credibility (Toegepaste Waarheidsvinding).

Nieuwe cursusdatum voor Geavanceerde Gesprekstechnieken

Heb jij ook altijd al de emoties van een ander willen leren lezen? Wil jij ook de methodiek leren om te ontdekken of iemand de waarheid spreekt? De trainers van Woodland Emotional Intelligence zijn door Paul Ekman International gecertificeerde trainers van de methodiek van Dr. Paul Ekman op het gebied van universele emoties.

Dr. Paul Ekman is naast zijn uitgebreide onderzoeken naar de universele emoties, bekend door zijn bestsellers Telling Lies, Emotions Revealed , de successerie Lie to Me en de Pixar tekenfilm Inside Out.

Op 22 en 23 april 2021 verzorgt Woodland Emotional Intelligence de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken, de Nederlandse versie van Paul Ekmans training Emotional Skills and Competencies (ESaC).

Deze tweedaagse cursus wordt verzorgd op onze vaste trainingslocatie Schimmel1885 in Woudenberg. Uiteraard onder alle voorwaarden die de RIVM stelt aan een veilige cursusomgeving.

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact met ons op!