fbpx

Een streepje voor tijdens onderhandelingen?

Een grotere kans hebben om iemand te doorgronden? Een streepje voor hebben tijdens onderhandelingen? Of wil je gewoon mensen (en jezelf) beter leren begrijpen?

Tijdens onze vierdaagse combinatiecursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding leer je de emoties te lezen van jouzelf en die van een ander.

Daarnaast leer je de waarheid van een gesprek te evalueren, tijdens high stake gesprekken kan waarheidsvinding een belangrijke factor zijn.

Onze ervaren trainers Tim en Marc zijn Paul Ekman gecertificeerde trainers en nemen je tijdens deze vier dagen graag mee in de wereld van Emotionele Intelligentie en Waarheidsvinding. Tijdens de training worden zij ondersteund door onze trainer in opleiding, Anika.

De eerste twee dagen volg je de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken, de laatste twee dagen zijn goed gevuld met Toegepaste Waarheidsvinding. Beide cursussen kunnen (desgewenst) worden afgesloten met een test.

Van dinsdag 05 oktober t/m vrijdag 08 oktober verzorgen wij deze combicursus op onze vaste trainingslocatie in Woudenberg.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus.