fbpx

Resultaat om trots op te zijn! Cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding beoordeeld met gemiddeld een 9!

Woodland Emotional Intelligence kijkt terug op een meer dan geslaagde combinatiecursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding. In de evaluatie beoordeelden de cursisten de cursus gemiddeld met een negen!

Leren micro-expressies te herkennen

Trainers Marc en Tim werden tijdens deze training ondersteund door Anika, die hiermee voorzichtig haar eerste stappen zette in de wereld van Emotional Intelligence. Zij hebben samen vier intensieve cursusdagen verzorgd. Met een eindresultaat om trots op te zijn!

Trainers Tim en Marc hebben de aandacht van de cursisten

Dagen waarin de cursisten werden meengenomen in de wereld van het herkennen van de eigen emoties en die van een ander; om aansluitend de methodiek van waarheidsvinding goed te leren toepassen. Toepasbaar in een variëteit aan branches.

De cursisten zijn onder andere werkzaam bij de politie, defensie, maatschappelijk werk, inkoop, techniek, juridische ondersteuning en de beleggingswereld. Na afloop gaven zij allemaal aan de geleerde stof te kunnen en willen toepassen tijdens hun werkzaamheden.

Ruime setting

Onze vaste trainingslocatie Schimmel1885 heeft de cursisten weer voorzien van uitstekende catering, een welkome afwisseling tijdens de cursusdagen.

De cursisten kunnen ter afsluiting de komende weken nog aan de slag met de eindtesten, hier moeten zij met behulp van de geleerde methodieken, videofragmenten analyseren.

Wil jij dit ook leren en meer weten over onze cursussen en zelf deelnemen? Kijk dan verder op onze website voor meer informatie en ons cursusaanbod.