fbpx

Haal meer uit je (zakelijke) gesprekken!

Wil jij ook meer resultaat uit je gesprekken halen? Daarnaast een grotere kans hebben om iemand te doorgronden? Of om een streepje voor te hebben tijdens onderhandelingen? Misschien wil je gewoon mensen (en jezelf) beter leren begrijpen?

Tijdens onze vierdaagse combinatiecursus Geavanceerde Gesprekstechnieken/Toegepaste Waarheidsvinding leer je de emoties te lezen van jouzelf en die van een ander.

Daarnaast leer je de waarheid van een gesprek te evalueren, dit kan tijdens veel (zakelijke of operationele) gesprekken een belangrijke factor zijn.

Onze ervaren trainers Tim en Marc zijn Paul Ekman gecertificeerde trainers en hebben deze skills zelf toegepast onder operationele omstandigheden. Zij nemen je tijdens deze vier dagen graag mee in de wereld van Emotionele Intelligentie en Waarheidsvinding. Tijdens de training worden zij ondersteund door onze trainer in opleiding, Anika.

De eerste twee dagen volg je de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken, de laatste twee dagen zijn goed gevuld met Toegepaste Waarheidsvinding. Beide cursussen kunnen (desgewenst) worden afgesloten met een test.

Van dinsdag 22 tot en met donderdag 25 maart verzorgen wij deze combicursus op onze vaste cursuslocatie in Woudenberg.