fbpx

Het mes snijdt aan twee kanten.

Jullie herhaling, wij filmpjes. Dat was de deal die WoodlandEI afgelopen zaterdag met een aantal cursisten heeft gemaakt.

In de ochtend trakteerden de trainers van WoodlandEI een aantal oud-cursisten niet alleen op koffie, maar ook op herhaling van de lesstof van de cursussen waaraan de cursisten in de afgelopen jaren aan hebben deelgenomen.

In de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken leer je de emoties van jouw gesprekspartner beter te lezen. Met de cursus Toegepaste Waarheidsvinding kun je daadwerkelijk het waarheidsgehalte van uitspraken bepalen. Je leert de baseline herkennen. Dat is de basisuitdrukking en -houding van jouw gesprekspartner: het uitgangspunt voor jouw waarheidsvinding.

Tijdens de uitgebreide lunch, die weer uitstekend verzorgd werd door Schimmel1885, wisselden de cursisten ervaringen uit in het gebruik van de methodieken in de praktijk. Waarbij duidelijk werd dat zij het regelmatig toepassen tijdens belangrijke gesprekken. Wat ook duidelijk werd is dat herhalen van de lesstof zeer gewenst is.

Voor de trainers van WoodlandEI was deze dag ook het moment om nieuwe lesmethodes uit te testen. Zo voerden de cursisten een nieuwe test met gezichtsuitdrukkingen uit en was er een digitale quiz met vragen uit de lesstof. Daarnaast werkten de cursisten vrijwillig mee aan het maken van nieuwe filmpjes, door een emotioneel verhaal en een waar of nietwaar verhaal voor de camera te vertellen.

Een dag van hernieuwde kennismaking met elkaar, herhaling van de lesstof, feedback en ervaringen uitwisselen. Het team van WoodlandEI gaat aan de slag met de feedback.