fbpx

Ontwikkeling trainers belangrijk bij WoodlandEI!

Woodland Emotional Intelligence vindt de kwaliteit van haar cursussen belangrijk. Emotionele Intelligentie en gesprekstechnieken zijn continue in ontwikkeling. Daarom volgen de trainers van WoodlandEI ook zelf cursussen en opleidingen. De kennis die zij daarbij opdoen wordt ingezet tijdens de cursussen van WoodlandEI.

Eindelijk diploma opgehaald

In november 2021 was trainer Tim al officieel geslaagd voor zijn Masters Degree in Communication, Behaviour and Credibility Analysis aan de Manchester Metropolitan University. De ontvangst van zijn diploma liet op zich wachten omdat Covid roet in het eten gooide. Tijdens een indrukwekkende ceremonie in de Bridge Water Hall in Manchester ontving Tim onder toeziend oog van zijn afstudeerbegeleider Aaron Garner (The Emotional Intelligence Academy), op 18 juli zijn langverwachte diploma. Tim kan het leren niet laten en volgt op dit moment enkele cursussen bij verschillende opleidingsinstituten: Understanding the Brain, Evolution: a course for Educators en Evolution Today.

Afstudeerscriptie ingeleverd

De afgelopen maanden heeft trainer Marc hard gewerkt aan het slotakkoord van zijn Masters Degree in Communication, Behaviour and Credibitlity. Naast dat hij alle modules met goed resultaat heeft doorlopen, heeft hij diverse interviews afgenomen, papers doorgeworsteld en de resultaten van zijn onderzoek geanalyseerd. Dit heeft geresulteerd, tenminste dat vinden wij, in een prima afstudeerscriptie! In zijn scriptie onderzoekt Marc mogelijke positieve effecten in het gedrag van militairen na een uitzending. Wij zijn erg benieuwd naar de waardering door de Manchester Metropolitan University!

Disc gecertificeerd

Enkele van onze klanten gebruiken het zogenaamde DISC-profiel om de communicatiestijlen van hun medewerkers in kaart te brengen. Om deze ook tijdens onze cursussen in te zetten heeft trainer Anika in augustus de opleiding DISC-certificering met een mooie 9,6 afgerond. Zij kan nu de al bestaande profielen van de cursisten interpreteren, waardoor onze cursus voor onze klant nog effectiever wordt.  Ook kan zij het DISC-assessment afnemen en interpreteren. Een mooie aanvulling op de al bestaande diensten van WoodlandEI. Daarnaast volgt Anika een opleiding over emoties en taal, daar hoopt zij eind oktober haar paper voor in te leveren.

Niks mis mee…

De trainers van WoodlandEI blijven kijken naar de ontwikkelingen in het vakgebied: uit passie en interesse, om zichzelf te ontwikkelen en om onze cursussen up to date te houden. Niks mis mee…