fbpx

Lekker bezig!

De afgelopen weken is Woodland Emotional Intelligence weer lekker bezig geweest. Eind september stonden trainers Anika, Sander en Tim voor de klas bij een vijfdaagse cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. Begin oktober vertelden trainers Marc en Anika tijdens een workshop voor een overheidsorganisatie de deelnemers van alles over het belang van cultuur tijdens het inkoopproces.

Gisteren hebben we “onze” zaal weer ingericht op onze vaste trainingslocatie Schimmel1885 en is deze helemaal klaar voor de ontvangst door trainers Tim en Marc van de cursisten voor, opnieuw, een in-company cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken.

Daarnaast ontwikkelen de trainers een maatwerkcursus op het gebied van waarheidsvinding in gesprekken voor een driedaagse in-company cursus in december. Ook is er voor 2024 een opvolgcursus in de maak voor cursisten die eerder deelnamen aan de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. De opzet voor een maatwerkcursus Geavanceerde Gesprekken voor verschillende managementlagen is verstuurd aan de klant.

Het leuke is dat de trainers niet alleen genieten van het geven van de cursus, ook de ontwikkeling van nieuwe producten geeft ze energie!