fbpx

WoodlandEI wenst voor 2024 een jaar met mooie gesprekken!

WoodlandEI kijkt terug op een bijzonder jaar. Een jaar waarin een nieuwe training werd ontwikkeld, een jaar waarin trainer Sander werd toegevoegd aan het team. Het jaar waarin trainer Marc zijn Master’s Degree in Communication, Behaviour and Credibility Analysis succesvol heeft afgerond en trainer Tim voor diezelfde opleiding eindelijk zijn diploma mocht ophalen in Manchester. Trainer Anika steeds meer uren is gaan werken voor WoodlandEI en haar DISC-training met een uitstekend resultaat heeft afgerond.

Een jaar waarin de trainers van WoodlandEI een diversiteit aan cursisten in de klas heeft ontvangen. Cursisten die WoodlandEI voorzagen van mooie feedback en vol enthousiasme en inzet deelnamen aan de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. Een jaar waarin wij elke cursus gebruik maakten van onze vaste cursuslocatie Schimmel1885, zij hebben de trainers en cursisten van WoodlandEI professioneel en klantvriendelijk voorzien van hun natje en droogje.

WoodlandEI kijkt uit naar 2024. Een jaar waarin zij aan de slag gaan met een vervolgcursus Geavanceerde Gesprekstechnieken. Zij in gesprek zijn met klanten om hen te voorzien van een op maat gemaakte cursus op het gebied van geavanceerde gesprekstechnieken. Zichzelf blijven ontwikkelen met nieuwe cursussen, deelnemen aan workshops en congressen en openstaan voor een goed gesprek op het gebied van herkennen van jouw eigen emoties of die van jouw gesprekspartner, je helpen meer tools te krijgen voor waarheidsvinding.

2024 wordt een jaar van mooie gesprekken! Daar kijkt team WoodlandEI naar uit!