fbpx

Actieve trainers voor de zomerstop!

De trainers van WoodlandEI gaan genieten van de zomerperiode. Tot september laden de trainers van WoodlandEI zich op voor het najaar. De laatste periode heeft hen veel leerzame en leuke momenten gebracht.

Zo verzorgde trainer Anika samen met trainer Marc van @Lijncommunicatie een workshop Waarheidsvinding voor een bekende overheidsinstelling. De workshop was onderdeel van een directiedag. Niet alleen de opdrachtgever was enthousiast over deze workshop, ook de trainers kijken terug op een geslaagde happening.

Trainers Tim en Anika verzorgden een vijfdaagse cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken voor een groep professionals, voor wie tijdens hun werkzaamheden het voeren van highstake gesprekken dagelijkse kost is. De cursisten waren enthousiast over de lesstof en werkwijze van WoodlandEI.

Afgelopen week nam trainer Marc van @ Lijncommunicatie met trots, in bijzijn van zijn echtgenote en vader, zijn diploma voor de MSc in Communication, Behaviour and Credibility Analysis aan de Manchester Metropolitan University in ontvangst.

Aansluitend aan deze ceremonie is door EmotionIntel een Alumni- en netwerkbijeenkomst georganiseerd. Niet alleen trainer Marc was hierbij aanwezig, ook trainers Tim en Anika maakten van deze gelegenheid gebruik om de contacten met nieuwe en oude bekenden te verstevigen.  Zij kijken terug op een gezellige en leerzame bijeenkomst.