fbpx

Herken je dit?

Herken je dit? Je bent in gesprek en jouw gesprekspartner wordt ineens kwaad. Een normaal gesprek is daarna niet meer mogelijk.

Wat is er gebeurd, vraag je je af? Je had al een onderbuikgevoel dat je hem of haar bijvoorbeeld ergens mee irriteerde. Je hebt daar niets mee gedaan en nu ligt de focus op het repareren van de relatie of het redden van het gesprek.

Dit kun je voorkomen! Je kunt leren om subtiele signalen op te merken, zelfs voordat jouw gesprekspartner zichzelf bewust is van de emotie die aan het ontstaan is.  Door deze bewustwording kun je ingrijpen voor het te laat is en zo zorgen dat het een productief gesprek blijft.

Misschien herken je dit ook bij jezelf. Je hebt een belangrijk gesprek, maar er is iets dat jou emotioneert. Dit kan natuurlijk veel oorzaken hebben.

Bij een belangrijk gesprek is het uiteraard wel van belang dat je goed na kunt blijven denken. Hoe meer emotie, hoe minder goed je na kunt denken..

Wil je leren om emoties bij jezelf of bij anderen te herkennen? Wil je weten hoe je dit kunt managen of hoe je een gesprek “kunt redden”? Schrijf je dan nu in voor de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken (Nederlandstalige versie van de cursus Emotional Skills and Competencies (ESaC) van Paul Ekman International) op 17 en 18 september in Woudenberg. De cursus is in het Nederlands.

De investering bedraagt €950,41 (excl BTW) en is inclusief uitstekende lunch, het boek “Emotions Revealed” van Paul Ekman en een afsluitende borrel.

Wil je eerst meer informatie, klik dan hieronder en wij beantwoorden jouw vraag.