Cursist deelt positieve cursuservaring met collega’s

Hoe leuk is het om te lezen dat een cursist aan onze cursus Toegepaste Waarheidsvinding zijn positieve ervaring deelt met zijn collega’s!

Bram Vennegoor is als principal werkzaam op de afdeling Due Dilligence van PGGM en heeft van 27 t/m 29 oktober bij Woodland Emotional Intelligence de cursus Toegepaste Waarheidsvinding gevolgd.

Bram schreef:

“Deze mail deel ik met jullie om een positieve ervaring te delen over een externe training die ik heb gevolgd. Het ging om de training Toegepaste Waarheidsvinding, die door het bureau Woodland Emotional Intelligence (https://woodlandei.nl/) is gegeven. Woodland Emotional Intelligence biedt daarnaast ook een training Geavanceerde Gesprekstechnieken aan.

Ik heb de training Toegepaste Waarheidsvinding als erg prettig en zeer nuttig voor mijn werkgebied ervaren. Ondanks de beperkingen vanwege COVID-19 heeft de training in een veilige omgeving kunnen plaatsvinden. De trainingen die Woodland Emotional Intelligence verzorgt, kunnen misschien ook relevant zijn voor andere professionals binnen PGGM. Vandaar dat ik deze ervaring graag met jullie deel. Mochten jullie meer willen weten, dan geef ik graag verdere toelichting.”

Als tip gaf Bram ons mee contact te zoeken met de PGGM Academy om zo onze trainingen bij meer mensen onder de aandacht te brengen of aan te bieden als onderdeel van de PGGM Academy.

Daar is WoodlandEI mee aan de slag!

Bram, dank voor je tip en email aan jouw collega’s! We zien je terug bij onze cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken in februari volgend jaar!

Geïnteresseerd geraakt in onze cursussen na Brams verhaal? Kijk op onze website voor meer informatie.