fbpx

Harry meets… angst!

De afgelopen maanden waren onzekere tijden. Deze onzekerheid kan je angstig maken, angst om een dierbare te verliezen, angst om je baan te verliezen. Ook Harry ervaart zo nu en dan angst. Voor Covid, als hij tijdens een avond stappen in zijn eentje een grote groep ruziezoekende jongeren tegenkomt. Tijdens Covid omdat de lockdown voor allerlei onzekerheden zorgt: blijft zijn familie gezond, kan zijn werk blijven doorgaan. Zowel fysiek als emotioneel kun je angst ervaren. Deze week gaat Harry angst niet uit de weg: Harry ontmoet… Angst!

Angst is een van de zeven universele emoties die door iedereen over de hele wereld wordt ervaren. Angst ontstaat als er kwaad of schade dreigt. Deze dreiging tot schade/kwaad kan fysiek, emotioneel, psychologisch, reëel of ingebeeld zijn. Angst heeft een belangrijke rol bij het beschermen van onszelf. Het mobiliseert je om kwaad/schade te voorkomen of te verminderen.

Wil je meer leren over het lezen van emoties bij jezelf of een ander? Kijk op onze website voor meer informatie: https://woodlandei.nl