fbpx

Woodland Emotional Intelligence, een jaar later…

Vandaag viert Woodland Emotional Intelligence de vernieuwing van WoodlandEI. We zijn alweer een jaar verder… Op 7 februari 2020 nam Tim de aandelen over van collega trainers Marc en Mike en ging vol enthousiasme van start.

07 februari 2020, de overname van WoodlandEI door Tim bij de notaris vastgelegd

Eind februari een bezoek aan Manchester om het “nieuwe” Woodland Emotional Intelligence door te spreken met de mannen van Paul Ekman International (PEI). Sparren over de cursussen, nieuwe ideeën en elkaar weer even goed in de ogen kijken om tot de conclusie te komen dat we er absoluut voor gaan!

Maart 2020, goede gesprekken met de mannen van Paul Ekman International

Website vernieuwd, met toestemming van PEI de cursussen Emotional Skills and Competencies en Evaluating Truthfulness and Credibility voorzien van Nederlandse benamingen. Trots dat we deze nu in Nederland mogen presenteren als Geavanceerde Gesprekstechnieken en Toegepaste Waarheidsvinding.

Covid-19 heeft iedereen in de wereld geraakt en ook WoodlandEI heeft er afgelopen jaar last van gehad. Cursussen verschoven, maar uiteindelijk toch in september met een beperkt aantal cursisten de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken en in oktober de cursus Toegepaste Waarheidsvinding kunnen verzorgen. WoodlandEI kijkt hier met veel plezier op terug.

Oktober 2020: cursus Toegepaste Waarheidsvinding

WoodlandEI kijkt naar de toekomst! In april 2021 staat de cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken op het programma. Voor oud-cursisten wordt er in juni 2021 een ‘Terugkomdag‘ georganiseerd: tijdens deze dag wordt de lesstof uit de cursussen herhaald en kunnen de cursisten vooral met elkaar in gesprek over de toepassing van de lesstof in de praktijk.

Daarnaast geeft WoodlandEI dit jaar een aantal tailormade cursussen en workshops aan diverse organisaties. Een en ander is nog wel onzeker omdat het geven van “live-cursussen” afhankelijk is van de Covid-19 maatregelen. Overstappen op online-cursussen is wel onderwerp van gesprek, maar de materie van het elkaar observeren leent zich hier toch minder voor. Daarnaast doet het afbreuk aan de kwaliteit van de cursussen.

WoodlandEI investeert in de toekomst en kijkt graag vooruit! Op dit moment is WoodlandEI in gesprek met een kandidaat om te starten als trainer in opleiding en kijkt WoodlandEI naar de uitbreiding van het cursusaanbod.

Wat vast staat is dat WoodlandEI een team is en daar ook tijdens deze onzekere tijd aan blijft werken. WoodlandEI kijkt vol enthousiasme uit naar het weer live kunnen verzorgen van de cursussen.

Februari 2021: team Woodland proost op 2021!