fbpx

Woodland Emotional Intelligence fan van het TV-programma “De Verraders”!

Net als de trainers van Woodland Emotional Intelligence (WoodlandEI) zaterdagavond gekeken naar het programma De Verraders op RTL4? Een meeslepend avontuur vol leugens, manipulatie en verraad, zo omschrijft RTL4 het programma. Voor WoodlandEI vooral een programma waarin veel facetten uit de cursussen Toegepaste Waarheidsvinding en Geavanceerde Gesprekstechnieken aan bod komen.

De deelnemers aan het RTL4 programma ‘De Verraders’ (foto: persbericht RTL4)

Het programmaconcept is onder andere gebaseerd op de gezelschapsspellen De Weerwolven van Wakkerdam en Among Us. Spellen waarbij het herkennen van de waarheid van belang is om het spel goed te kunnen spelen. Een waardige vervanger op de zaterdagavond van het programma Wie is de Mol.

Deze aflevering zagen de trainers van WoodlandEI onder andere cognitieve belasting, bedriegersgenot (door Paul Ekman beschreven als duping delight), hekel aan onzekerheid, sociale bewijslast, autoriteit, baseline-error en de me-theory voorbij komen.

Allemaal termen die in de cursussen van WoodlandEI behandeld worden om jou te leren de waarheid te evalueren en de context beter te begrijpen.

Wil je ook leren de waarheid te evalueren? Kijk dan voor meer informatie verder op onze website!