De cirkel van invloed- COVID-19 editie

Cliff Lansley van de EIA-groep heeft een speciale COVID-19 editie van de “cirkel van invloed” getekend. Deze cirkel is afgeleid van die van Stephen Covey en Cliff heeft hierin de basisbeginselen van Emotionele Intelligentie verwerkt.

Dit laat zien hoeveel kracht je hebt, als het erop aankomt, om je eigen gedachten en gevoelens in de hand te houden. Het is meer dan je denkt dat het is!

Woodland Emotional Intelligence is partner van Paul Ekman International, Paul Ekman International, deel van de EIA-groep.

ETaC april verplaatst naar juni

Het is onzeker of de maatregelen die in Nederland zijn getroffen voor COVID-19 in april niet meer gelden. WoodlandEI heeft er voor gekozen dit niet af te wachten en heeft de cursus Evaluating Truthfulness and Credibility (ETaC) daarom verplaats naar 10, 11 en 12 juni! Zelfde locatie.

De gezondheid van de BV Nederland is ook voor WoodlandEI prioriteit nummer 1.

WoodlandEI brengt bezoek aan Manchester

Afgelopen vrijdag hebben we een bezoek gebracht aan het team van Emotional Intelligence Academy EIA Group in Manchester. Hartelijk dank Aaron Garner FRSA MSc, Harry Lansley en Jordan Lansley voor jullie gastvrijheid, inspiratie en goede tips. We kijken uit naar een meer intensieve samenwerking!

#esac #etac #waarheidsvinding #highstake #emotionalintelligence #facetoface #communicatie #gesprekstechnieken