fbpx

Goed besteed persoonlijk budget!

Verschillende werkgevers hebben voor hun werknemers een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar. Met dit opleidingsbudget kun je een opleiding volgen die niet direct wordt vereist in jouw functieomschrijving. Je kunt dit opleidingsbudget gebruiken om je in een hele andere richting te bekwamen of inzetten voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Saar heeft gebruik gemaakt van dit persoonlijke opleidingsbudget. Haar werkgever voorziet de medewerkers jaarlijks van een vrij besteedbaar opleidingsbudget. Saar heeft het budget ingezet voor het volgen van de cursussen Toegepaste Waarheidsvinding en Geavanceerde Gesprekstechnieken (de Nederlandse versies van de cursussen Evaluating Truthfulness and Credibility (ETaC) en Emotional Skills and Competencies (ESaC) van Paul Ekman International).

Saar wist wel dat communicatie maar voor een klein deel uit woorden bestaat, maar toch… Tijdens haar gesprekken met cliënten en collega’s had zij soms het gevoel iets te missen waar zij niet precies haar vinger op kon leggen: noem het het welbekende onderbuikgevoel

Op zoek naar verdieping kwam zij uit bij onze cursussen Toegepaste Waarheidsvinding en Geavanceerde Gesprekstechnieken. Daar ging een wereld voor haar open!  Zij laat ons weten na het volgen van de trainingen nu te kunnen zien wat dat onderbuikgevoel veroorzaakte.

Door het lezen van emoties (verbaal en non-verbaal) begrijpt zij de mensen beter en vangt zij de onbewuste signalen van haar gesprekspartners op, zo kan zij gerichter doorvragen. “Een geweldige investering van mijn persoonlijke opleidingsbudget”, liet Saar ons weten.

Ook jouw persoonlijke opleidingsbudget inzetten om onbewuste signalen van gesprekspartners op te kunnen vangen? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie aan.