fbpx

Maak nu nog gebruik van jouw opleidingsbudget!

Heb je je altijd al willen verdiepen in geavanceerde gesprekstechnieken en emotionele intelligentie? Heb je ons cursusaanbod gezien, maar heb je zelf niet voldoende budget om een van onze cursussen te volgen? Dan is de inzet van een opleidingsbudget een mogelijkheid.

Beschikt jouw organisatie ook over een jaarlijks opleidingsbudget? Daarmee kun je vaak voordelig en soms zelfs kosteloos een opleiding volgen. Binnenkort verlopen de budgetten voor 2020. Kijk of je daarom nog voor het einde van het jaar hiervan gebruik kunt maken.

Naar schatting wordt elk jaar 40% van het opleidingsbudget niet gebruikt. Dat is jammer, want de inzet van jouw opleidingsbudget is een makkelijke en voordelige manier om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld met behulp van onze cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken of Toegepaste Waarheidsvinding.

In jouw cao of arbeidsovereenkomst staat of je hiervan gebruik kunt maken. Vraag je manager of HR-afdeling of je hiervoor in aanmerking komt en welke mogelijkheden er zijn. Is dit het geval? Bespreek dan met jouw manager de mogelijkheden om dit budget nog voor het einde van het jaar in te zetten om een cursus in 2021 bij ons te volgen.

Wil je jouw gesprekstechnieken verbeteren en leren hoe je de methodes van Dr. Paul Ekman kunt toepassen tijdens belangrijke gesprekken? Schrijf je dan nu in op onze tweedaagse cursus Geavanceerde Gesprekstechnieken en/of onze driedaagse cursus Toegepaste Waarheidsvinding.

De cursussen worden op onze vaste trainingslocatie gegeven, maar als je bijvoorbeeld met meerdere collega’s een cursus wilt volgen, komen we graag naar je toe. Tijdens de cursusdagen hanteren wij uiteraard de richtlijnen van de RIVM.

Meer informatie over ons cursusaanbod vind je hier!